Simt că tâmpesc şi nu alta. Sesiunea asta mă cretinizează mai rău. Nu mă simt nimic în ea decât stres, nervi şi faptul că nu pot face nimic. Examenele sunt programate la distanţe foarte lungi şi din cauza asta nu am niciun chef să învăţ, nu pot să învăţ cu cinci zile înainte. Las totul pe ultimele două zile, iar alea par suficiente şi nu prea.

Mâine am test la modulul psihopedagogic şi sincer nu îmi arde deloc să citesc. Am făcut psihologie în liceu, am dat la bac. Poate mă ajută chestia asta pentru că, efectiv, îmi bubuie creierul.

IRP-ul m-a tâmpit de tot. Şi mai bine nu învăţam atât că promovam cu aceeaşi medie nenorocită. Mă simt obosită tot timpul şi singura chestie pe care o fac este să intru pe forumul FJSC de 7000 de ori pe zi. Eu şi Cati avem o problemă, mai nou şi Ally. Petrecem prea  mult timp. Oare suntem dependente?

Şi mă plâng, daaaa, de nu mai pot, pentru că nu mai pot de lene şi oboseală. Sunt nasoală… O fată atât de ambiţioasă ca mine să fie atât de delăsătoare??? Mi se rupe inima… Trebuie să-mi revin… Cafea? Nu prea merge. Apa? Nici aia nu mai intră…

Aştept să se termine totul că m-am săturat…