Că tot stăteam de vorbă cu Andrada zilele astea, m-am gândit să “laud” acest produs.

În decursul zilei de ieri şi până azi, am încercat să-mi explic îngrăşarea bruscă pe care am avut-o într-o lună. Cauza am găsit-o imediat, dar aceasta a fost eliminată de argumentele altor persoane.

Prin martie, cumnată-mea s-a apucat să ia Capsula de slabit. M-am încumetat să încep să iau şi eu. Împreună am luat timp de două luni. Rezultatele au fost extraordinare. Eram foarte multumită de cum arăt, dar, când am început să mănânc normal (nu exagerat), am constatat că am pus la loc totul, ba chiar mai mult decât aveam când am început să le iau.

Ţin minte, acum un an de zile, am făcut sport timp de două luni (sală) + alergat vreo două săptămâni dimineaţa pe faleză (aici s-a văzut un rezultat foarte bun). Apoi, am mâncat normal timp de opt luni, ba chiar făceam şi exces şi mâncam mult. Astfel, m-am îngrăşat DOAR trei kilograme.

Sfatul meu. Capsula de slabit nu este bună. Nu daţi banii aiurea cum i-am dat eu. Ştiu că lenea este mare, dar metoda cea mai bună de slăbit este sportul. Este greu până te apuci, pe urmă vei simţi nevoia să faci mişcare. Cine este inconştient, poate lua. Se va alege cu un corp deformat după ce renunţă la capsula de slabit.

O alimentaţie sănătoasă, la ore stabile şi băutul celor doi litri de apă pe zi, vă va ajuta să daţi jos natural.

Nu vi se va usca pielea, nu vă va cădea părul şi nici unghiile nu vi se vor rupe. (acestea fiind nişte efecte pe care le cauzează pastilele).

Nu vă lăsaţi încântate de toate chinezăriile astea. Mă aveţi ca exemplu.

Momentan, m-am apucat din nou de alergat şi, spre bucuria mea, încep iar să mi se vadă muschii la picioare. Acum este şi cald, se topesc mai repede grăsimile.

Gândiţi-vă de două ori înainte de a vă decide să slăbiţi. Mai bine vă imaginaţi că luaţi o capsula de slabit şi, de fapt, luaţi o pastilă de vitamine şi beţi cei doi litri de apă recomandaţi şi-n broşura care apare la capsula de slabit.

V-am pupat, fetelor!